Flavia Boghiu, despre politicieni în prima zi de școală: „Pentru cine contează, de fapt, festivismul?”

Data:

Viceprimarul USR de Brașov Flavia Boghiu a scris că, după ce anul trecut a participat la deschiderea școlii și a văzut plictiseala din ochii copiilor, a decis să nu mai meargă la astfel de evenimente.

„Anul trecut am participat pentru prima oară la festivitățile de deschidere a anului școlar în calitate de oficialitate. Așteptând să-mi vină rândul la discurs, mă uitam la fețele copiilor așezati în careu și-mi dădeam seama că, mă scuzați, fix de discursurile unui viceprimar nu le ardea acestora. De abia așteptau să intre în clase, să-și revadă sau să-și cunoască profesorii și colegii. Și-atunci mă întreb pentru cine contează, de fapt, festivismul și participarea unui viceprimar la acest moment în care copiii ar trebui să fie în prim plan?”, s-a întrebat Flavia Boghiu.

Aceasta a menționat că a răspuns că este deschisă la solicitările directorilor de școală privind dotarea unităților de învățământ, că s-a întâlnit cu părinții și le-a ascultat doleanțele și a lucrat cu Inspectoratul Școlar Județean.

Citește și: Blue Air suspendă zborurile care pleacă din România. Mii de pasageri afectați

Putem să învățăm multe de la tinerii care se implică în viața comunității

„În fotografia de mai jos sunt o mică parte dintre elevii care au făcut voluntariat la Centrul de refugiați de la CATTIA. Am petrecut suficient timp între ei încât să pot să spun cu tot crezul că noi, adulții, putem să învățăm multe de la tinerii care se implică în viața comunității.

Care într-un moment de grea încercare pentru semenii noștri alungați de război au sărit să dea o mână de ajutor. Cinste vouă, părinților care v-au crescut și dascălilor ce v-au învățat!

Le doresc succes, înțelepciune și putere de muncă profesorilor care vor modela caractere și în acest an școlar! Un an școlar plin de reușite părinților ce se zbat pentru ca cei mici să aibă parte de ce e mai bun!

Iar vouă, dragi elevi, vă doresc să fiți curioși și însetați de cunoaștere, implicați și să nu uitați că puteți fi orice vă doriți să fiți!”, a scris Flavia Boghian.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Hărțuirea jurnaliștilor români, criticată de Departamentul de Stat al SUA. Cazul Boroș-PRESShub

Hărțuirea jurnaliștilor români este criticată de către Departamentul de...

Noi norme pentru combaterea spălării banilor adoptate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat un pachet de legi care...

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...