Florin Cîțu i-a sunat pe liderii PSD și USR pentru a stabili o întâlnire

Data:

Liderul PNL, Florin Cîțu, i-a sunat, marți seara, pe liderul USD, Dacian Cioloș și pe liderul PSD, Marcel Ciolacu pentru a stabili o întâlnire cu liderii celor două partide, după ce liberalii au votat flexibilizarea negocierilor, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice.

Marcel Ciolacu i-ar fi transmis că are agenda plină dar că îl va suna după ce se eliberează. „Criza este mare, așa că mâine indiferent cât de ocupat sunt mă vad cu el”, a declarat Ciolacu pentru G4Media.ro.

Citiți și: Urmează marea coaliție PSD-PNL? Cine e marele pierzător

Biroul Politic al PNL a aprobat, marți seara, în unanimitate, decizia de flexiblizare a mandatului. Liderul PNL Florin Cîțu a anunțat că partidul său va negocia atât cu USR cât și cu PNL varianta unui guvern format în jurul unui premier PNL.

El a mai spus că nu numele premierului nu va fi discutat în aceste negocieri și că liderii celor două partide, USR și PNL, vor fi contactați miercuri.PNL a votat cu două abțineri și echipa de negociere, din care fac parte președintele, cei patru vicepreședinți și secretarul general al PNL.

În timpul ședinței care a durat aproape trei ore, cei mai mulți lideri de organizații au pledat pentru refacerea coaliției cu USR, însă cele mai importante filiale ar fi susținut formarea unui guvern cu PSD.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Energie electrică din bălegar. Proiectul care va alimenta cu energie 4.500 de apartamente din Paşcani

Energie electrică din bălegar. Fmilia lui Dumitru Pantazi, fostul...

Cipurile pentru computer produse în Rusia sunt defecte din fabricație pe jumătate | Aktual24

Cipurile pentru computer produse în Rusia de cel mai...

Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi? Fă-ți mesajul vizibil!

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?