Focar de Covid-19 la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani

Data:

Focar de Covid-19 la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani. Cazurile de Covid-19 revin în atenție, deocamdată în număr foarte mic. O astfel de situație se înregistrează la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” Focșani.

Până la această oră, în urma testărilor, au fost identificate 7 cazuri: 6 pacienți și o asistentă medicală. Persoanele depistate pozitiv nu au simptome grave, însă au fost izolate.

Citește și Patriarhia anunță că nu a impus nici un certificat medical obligatoriu pentru botez

Ancheta epidemiologică este în desfășurare și s-au luat măsurile specifice, cu separarea pacienților depistați pozitiv de cei negativ, cu circuite separate ș.a.m.d. De asemenea, doi pacienți cronici, fără Covid-19, au fost, deja, transferați la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni. ”Se testează toți pacienții și întreg personalul din secție. Am anunțat și Ministerul Sănătății cu privire la această situație.”, a declarat dr. Cătălin Graur, directorul DSP Vrancea, pentru Vrancea24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Au înflorit narcisele și gențienele în Munții Rodnei | Săptămâna Online

Au înflorit narcisele și gențienele pe Masivul Saca, din...