Fostul lider al organizației de tineret a PNL Bihor, aluzii sexuale cu minorele din „Cercetașii României”

Data:

Continuă scandalul care-l are în prim-plan pe liberalul Bogdan Pater, din Bihor, responsabil de comunicare al Tineretului Național Liberal până în momentul în care și-a dat demisia din partid după scandalul în care este implicat.

Platforma „Justițiarul de Berceni”, coordonată de Alexandru Constandachi, a publicat luni seara pe YouTube un material video de 57 de minute, în care dezvăluie o parte din mesajele cu subînțeles pe care Pater le-a schimbat cu o fată care-i spusese că are doar 15 ani.

Pe deasupra, „justițiarul” Alexandru spune că a primit numeroase e-mailuri de la tinere care au activat în organizația Cercetașii României, în Oradea, și care ar fi fost, la rândul lor, abordate de Bogdan Pater pe când erau încă minore.

Justițiarul de Berceni le numește „victime” și îi transmite un mesaj politicianului: „Bogdane, te urăsc din tot sufletul meu. Nu m-a afectat nimeni emoțional cum mă afectezi tu pe mine acuma”.

Citește și: PODCAST | De ce a eșuat campania de vaccinare anti-Covid în România

Videoclipul de aproape o oră publicat pe platforma Justițiarul de Berceni – proiect civic din București, ai cărui membri se ocupă cu prinderea bărbaților suspecți că ar fi prădători de minori – vorbește în prima parte despre multele conversații pe care Bogdan Pater le-ar fi avut de-a lungul ultimilor ani cu minore, în special din Oradea, unele din organizația Cercetașii României, unde și el a activat.

„Așa cum era de așteptat, odată ce a apărut materialul cu Bogdan, am primit foarte multe emailuri, mesaje, comentarii despre faptul că Bogdan este cunoscut cu acest gen de comportament de foarte mult timp și foarte multe fete, minore fiind, au fost contactate de el”, a spus Alexandru Constandachi, prezentând mai multe mesaje pe care le-a primit de la tinere din Oradea, fără a dezvălui identitatea acestora.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură YouTube)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...