Fostul șef al IPJ Prahova și Călărași, care ar fi primit mită un ceas de lux, în boxa acuzaților

Data:

La Tribunalul Călăraşi începe judecarea pe fond a lui Marian Iorga, fostul şef al IPJ Prahova şi IPJ Călăraşi, acuzat de fapte de corupţie. Dosarul se judecă la Tribunalul Călăraşi, judeţul unde s-ar fi petrecut faptele.

Pe 17 martie, instanţa a dispus începerea judecăţii pe fond după ce a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul lui Iorga. Fostul comandant al Poliţiei Prahova este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată. A fost acuzat că a primit un ceas de lux de la un om de afaceri din Călăraşi pentru a soluţiona favorabil o anchetă.

Citește și ZECI de TONE de DEȘEURI care urmau să ajungă la firme din Alba și Prahova, oprite la frontieră. Șoferii nu aveau acte legale

Marian Iorga, fost şef al Poliţiei Prahova, a fost trimis în judecată, în 2022, de către Direcţia Naţională Anticorupţie fiind acuzat  de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată, fapte pe care este acuzat că le-a săvârşit în perioada în care era comandantul Poliţiei Călăraşi. Iorga a fost trimis în judecată în stare de libertate, ieşind la pensie din MAI, titrează Știri Actuale.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Cristina Iancu
Cristina Iancu
Cristina Iancu este redactor-șef al publicației Jurnalul Prahovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea dosarului a...

Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Începe Hackathonul bunei guvernări, un eveniment complex în care,...