FOTO Bloc de locuințe, distrus de rachetele rusești.

Data:

Rachetele rusești nu lovesc doar ținte militare, ci și obiective civile, a acuzat ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba.

„De fiecare dată când mincinoșii ruși spun că nu aruncă bombe asupra orașelor ucrainene, arată-le această fotografie a unui bloc rezidențial din Borodianka, regiunea Kiev.

Citește și: ROMÂNII AJUTĂ UCRAINA. Ștefan Mandachi, cunoscut pentru „kilometrul de autostradă” și campania „Șî eu”, a transformat hotelul său din Suceava în tabără de refugiați. Poveștile uimitoare ale acestor zile

Rușii au bombardat orașul timp de două zile, ucigând mulți civili. Opreste Rusia barbara acum. Închide cerul ucrainean. Acționează acum!”, a scris Dmytro Kuleba pe Twitter.

„Vom trage Rusia la răspundere pentru crimele sale de război și crimele împotriva umanității. Împreună cu 45 de state, Ucraina a lansat Mecanismul OSCE de la Moscova privind invazia Rusiei.

Misiunea de experți va transmite concluziile mecanismelor de responsabilitate, inclusiv curților și tribunalelor internaționale”, a scris ministrul de Externe.

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cele mai mari amenințări cibernetice și cele mai afectate sectoare

Progresul înregistrat de transformarea digitală a adus inevitabil și noi amenințări de securitate cibernetică.

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...