FOTO Cum a marcat PSD Ziua Femeii? Numai cu bărbați

Data:

PSD s-a gândit să organizeze un eveniment special de Ziua Femeii, pe 10 martie, la Câmpia Turzii, în județul Cluj. Manifestarea s-a axat pe două direcții: o întâlnire la partid, unde cap de afiș au fost numai bărbați, și un concert în centrul orașului.

La evenimentul de la sediul partidului, invitații principali au fost Avram Gal, președintele PSD din Câmpia Turzii, Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda și subprefect al județului Cluj, Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, Marius Budăi, ministrul Muncii, Alexandru Cordoș președintele PSD Cluj.

FOTO Cum a marcat PSD Ziua Femeii? Numai cu bărbați
FOTO Cum a marcat PSD Ziua Femeii? Numai cu bărbați

Ministrul Marius Budăi, invitat să marcheze Ziua Femeii la Câmpia Turzii, este implicat într-un scandal privind hărțuirea unor colege din partid.

Libertatea a scris că Marius Budăi a provocat două episoade care au alertat PSD, partidul său. Întâi, în august 2022, la un hotel din Olimp, el a sunat o deputată noaptea, susțin surse concordante din partid. Soțul acesteia a fost nevoit să coboare la recepție pentru a interveni.

Apoi, în ianuarie 2023, la Hotelul Mara din Sinaia, Budăi a provocat un episod asemănător, tot la adresa unor femei. În ambele cazuri, sursele spun că ministrul consumase alcool.

Citește și: Ministrul Budăi, acuzat că a abordat femei noaptea. Prima reacție din PSD: „Consumul excesiv de alcool nu e o scuză”

În luna august, după ce a consumat alcool, ministrul Marius Budăi a sunat noaptea o deputată PSD, colegă de partid, care era cazată în același hotel. Momentul a fost relatat de mai multe surse concordante, sub protecția anonimatului.

Ministrul, potrivit surselor din partid, a consumat alcool în prima seară a evenimentului, în noaptea de 29 august spre 30 august, și „se afla în stare de ebrietate” când s-a decis să sune o colegă de partid. 

Deputata PSD nu era singură în camera de hotel, ci împreună cu soțul său, cu care venise la evenimentul de la mare. Văzând „insistența” ministrului, soțul deputatei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul Budăi”, la parterul hotelului, potrivit mai multor martori oculari.

Ei au refuzat să apară cu nume și prenume, dar au acceptat să devină public ceea ce au văzut.

În ciuda acuzațiilor, conducerea PSD continuă să închidă ochii cu privire la faptele lui Marius Budăi.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...