vineri, 20 mai 2022
AcasăLa ziCulturăGala de Balet a Operei din Iași, anulată. Mai mulți angajați s-au...

Gala de Balet a Operei din Iași, anulată. Mai mulți angajați s-au izolat acasă

Potrivit informațiilor publicate de Ziarul de Iași, numeroase persoane din Operă sunt izolate la domiciliu după ce au constatat că sunt pozitive cu teste rapide. La DSP doar două persoane sunt însă declarate pozitiv, la trei persoane urmând a fi declarat focar. Urmarea: nu este focar de Covid declarat acolo, dar spectacolele se anulează totuşi.

Situaţia în ceea ce priveşte infectările COVID-19 în Operă nu s-a îmbunătăţit de la finalul săptămânii trecute, când „Ziarul de Iaşi” a scris despre probabilitatea ca mai mulţi protagonişti din spectacolul Carmen să fi jucat infectaţi cu SARS-CoV-2, după ce tenorul principal fusese depistat pozitiv cu 24 înainte de reprezentaţie.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane din instituţie, în special din cor şi din zona baletului, au făcute teste rapide şi s-au izolat la domiciliu după ce acestea au ieşit pozitive. Aceştia însă au ales să nu informeze autorităţile şi nu au sunat la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi pentru a raporta infectarea şi a demara o anchetă epidemiologică.

Articolul integral, în ziaruldeiasi.ro.

Citește și Adunarea plenară a Conferinței privind Viitorul Europei, vineri, la la Strasbourg – PressHub!

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE