Gălățenii au acces online total la serviciile judiciare. Pot deschide un proces și depune documente direct de pe telefon

Data:

Un nou portal lansat de Curtea de Apel Galați pentru toate cele 13 instanțe din circumscripție vine în ajutorul justițiabililor, începând de la depunerea unei simple acțiuni, la plata taxelor judiciare online, până la monitorizarea dosarelor și transmiterea documentelor, fără drumuri nesfârșite, copii xerox și stat la cozile registraturilor.

Justițiabilii din Galați, Brăila și Vrancea au la dispoziție, începând de pe 22 iunie, un nou portal online, menit să le faciliteze accesul la toate serviciile oferite de judecătorii, tribunale și, desigur, curtea de apel. Valabil pentru cele 13 instanțe din circumscripție, portalul, accesibil pe adresa de internet www.cagl.ro, asigură posibilitatea înregistrării unui nou dosar pe rol, depunerea de documente într-un dosar deja existent, plata taxei judiciare de timbru, eliberarea certificatelor de grefă, eliberarea copiilor legalizate ale hotărârilor judecătorești sau eliberarea copiilor dispozitivului unei hotărâri judecătorești.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Primul caz de prescriere a pedepsei: managerul unei societăți din Iași, acuzat de furt

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: