Primul caz de prescriere a pedepsei: managerul unei societăți din Iași, acuzat de furt

Data:

Infractorii încep să înveţe cum să se strecoare prin ochiurile tot mai largi ale năvodului justiţiei. Un ieşean şi-a folosit funcţia de manager de vânzări la o firmă de industrializare a cărnii pentru a-şi umple propriile buzunare.

Făcea comenzi în numele unor magazine şi prelua marfa, dar în folosul propriu. Judecat pentru delapidare şi fals în înscrisuri, a fost condamnat în primă instanţă, dar procesul s-a întrerupt la Curtea de Apel, după ce apărătorul inculpatului a cerut să se constate prescrierea răspunderii penale. Conform vechilor norme legale, prescrierea ar fi intervenit abia în 2026. Conform unei decizii din 2018 a Curţii Constituţionale, din octombrie anul trecut acuzatul trebuia lăsat în pace.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Cum au reacționat Maia Sandu și Zelenski după ce Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la UE

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: