Iaşul devine jucător important pe piaţa logistică naţională

Data:

Iaşul are toate şansele să devină în viitor unul dintre cei mai importanţi poli de dezvoltare pe piaţa logistică din ţară. Un nou proiect este în curs de avizare lângă Parcul Industrial I Miroslava, pe un teren de 27 hectare.

În imediata vecinătate, Kaufland va construi, pe 40 ha, cel de-al treilea centru logistic al lanţului de retail din ţară, iar, la nord, basarabenii de la Zinan vor amenaja hale de depozitare şi producţie pe 22 ha.

Aceste trei parcuri logistice înconjoară pe partea de vest zona Metro şi cea a parcului industrial. Dacă despre proiectele Kaufland şi Zinan sunt deja cunoscute detalii în spaţiul public, „Ziarul de Iaşi” vă prezintă astăzi proiectul Synergy, în care este implicat şi fondatorul unei cunoscute case de pariuri.

Citește și: VIDEO Declarația stranie a lui Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”

O analiză recentă arăta că principalii poli de dezvoltare pe piaţa logistică sunt Oradea, Cluj şi Timişoara. În următorii ani, având în vedere proiectele aflate în pregătire, Iaşul va prinde cu siguranţă lista „scurtă”.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Vot” cu pistolul la tâmplă în teritoriile ucrainene ocupate de ruși

Ocupanţii ruşi vorbesc despre o participare-record, observatorii ucraineni despre...

What changes in Italy and EU under Prime Minister Giorgia Meloni?

Giorgia Meloni is a politician who has taken radical...

Sibiu, primul judeţ care va avea o agenţie de atragere a investiţiilor după modelul celei de la Viena

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii...