Ilie Năstase, fără permis de conducere, după ce a fost prins din nou băut la volan

Data:

Ilie Năstase a rămas fără permis de conducere, pentru 90 de zile, după ce a fost prins din nou băut la volan. Fostul tenismen avea o alcoolemie de 0,22. Acesta nu este la prima abatere de acest gen.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Poliția Română.

Citește și: Rafila s-a supărat pe români: au „obligația” morală să ridice pastilele de iodură de potasiu

A mai fost condamnat pentru aceeași faptă

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului. Judecătorii au dispus la acea vreme și un termen de supraveghere de 2 ani, perioadă în care Ilie Năstase nu a avut voie să conducă niciun autovehicul pentru care este nevoie de permis.

La ultimul termen din proces, care a avut loc în iunie 2019, Ilie Năstase le spunea judecătorilor că regretă faptele. ,,Regret faptele (…) până la 35 de ani nu am consumat alcool”, a spus fostul jucător de tenis. Avocata sa a cerut reducerea pedepsei de 9 luni și 10 zile, primită în primă instanţă.

Însă Curtea de Apel Bucureşti a fost de acord cu Judecătoria Sectorului 1 şi a ținut cont de “impactul pe care cariera sa l-a avut în promovarea României în lume”, însă îi atrage atenţia fostului tenismen cu privire la faptul că se poate transforma uşor într-un exemplu negativ. (G4 Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...