vineri, 20 mai 2022
AcasăJustițieÎnalta Curte a decis. Fostul deputat PSD de Argeș și trezorier al...

Înalta Curte a decis. Fostul deputat PSD de Argeș și trezorier al PSD, Mircea Drăghici, rămâne în închisoare

Mircea Drăghici, fost deputat PSD de Argeş şi fost trezorier al partidului, rămâne în continuare la închisoare, a decis azi un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), potrivit portalului instituţiei judecătoreşti.

„Trimis anul trecut în spatele gratiilor, pentru cinci ani, în urma condamnării primite de la magistrații de la Înalta Curte de Casație şi Justiție, Mircea Drăghici, fostul deputat al PSD Argeş şi fost trezorier al PSD, încearcă să scape de închisoare”, informasem ieri, citând un articol apărut în ultima ediţie tipărită a săptămânalului Impuls de Argeş, semnat de Adi Ilinca.

Drăghici declarase recurs în casaţie, ceea ce înseamnă că, dacă recursul i-ar fi fost admis, ar fi trebuit să fie pus în libertate, iar procesul în baza căruia a fost condamnat, reluat de la zero.

Citiți articolul integral pe Argeșulonline.ro

Citește și: Efectul dezvăluirilor Newsweek România: ex-trezorierul PSD, Mircea Drăghici, 5 ani de închisoare

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE