marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziIncendiu la o policlinică din Argeş

Incendiu la o policlinică din Argeş

UPDATE – ora 15.20: Incendiul este lichidat. Elementele combustibile din componența acoperișului s-ar fi aprins de la flăcările sau scânteile unui incendiu produs la vegetația uscată din spatele construcției.

Intervenția a durat aproximativ două ore.

UPDATE – ora 15.20: Încă se lucrează pentru lichidarea focarelor nestinse de la nivelul acoperişului.”Din informaţiile deţinute în acest moment, incendiul a afectat aproximativ 80 mp de acoperiş (asterială, izolaţie termică şi tablă), iar persoanele care s-au evacuat erau într-un cabinet stomatologic. A mai ars şi vegetaţia uscată aflată în spatele clădirii”, precizează ISU Argeş.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Ora 14.55

Pompierii încearcă să lichideze un incendiu a izbucnit luni la o policlinică din oraşul Costeşti, judeţul Argeş.

„Intervine Secția de Pompieri Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Spre locul evenimentului se mai deplasează o autoscară și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentele Pitești și Bradu. Nu sunt victime, arde la nivelul acoperișului”, precizează ISU Argeș.

Din primele informații, din interior s-au evacuat pe cont propriu 5 persoane, printre care și 3 pacienți.

Citește și: Comisia de la Veneția va emite un punct de vedere cu privire la excluderea judecătorului Cristi Danileț și proiectul privind SIIJ (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE