joi, 20 ianuarie 2022
AcasăÎn lumeÎncercare de temperare a celei mai grave tensiuni dintre Est și Vest...

Încercare de temperare a celei mai grave tensiuni dintre Est și Vest de după Războiul Rece, la Consiliul NATO-Rusia

Rusia și-a prezentat cererile de garanții de securitate în Europa celor 30 de aliați ai NATO miercuri, după discuții intense cu Statele Unite la Geneva, care au arătat că cele două părți au diferende majore de rezolvat, relatează Reuters citată de G4Media.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, l-a primit pe viceministrul rus de externe Alexander Grushko la sediul Alianței pentru a încerca să tempereze cele mai grave tensiuni dintre Est și Vest de după Războiul Rece, declanșate în primul rând de o confruntare în Ucraina, pe care Statele Unite spun că Rusia intenționează să o invadeze.

Moscova respinge astfel de afirmații, deși adună trupe lângă granița cu Ucraina.

Articolul integral pe G4Media!

Citește și : Manager de spital: „Sunt unii care o iau de la capăt cu aberațiile antivaccinale” (presshub.ro)

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE