Instalaţia de căldură a Spitalului Mobil Leţcani este „inadecvată” Pacienții ar putea fi mutați

Data:

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Vasile Cepoi, susţine că instalaţia de căldură de la Spitalul Mobil Leţcani este „inadecvată” în condiţiile temperaturilor scăzute din aceste zile, el precizând că este luată în calcul şi varianta mutării pacienţilor în alte spitale din oraş.

Potrivit Ziarul de Iași, Vasile Cepoi a declarat, miercuri, că firma angajată de Asociaţia Euronest, proprietarul Spitalului Mobil de la Leţcani, caută soluţii pentru a asigura confortul termic necesar pacienţilor Covid internaţi în această unitate medicală, dar că autorităţile iau în calcul inclusiv mutarea pacienţilor în alte spitale din Iaşi.

„Vom avea sub zero grade pe timpul nopţii şi căutăm soluţii. Instalaţia de căldură de la Spitalul Mobil Leţcani este inadecvată. Vrem să prevenim situaţia în care în saloane să fie frig”, a afirmat directorul DSP Iaşi, Vasile Cepoi.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Citește și: Ce se întâmplă cu creditele ipotecare și în valută ale românilor (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related