Interviu în exclusivitate cu tânărul care l-a stropit cu cerneală pe liderul AUR

Data:

„Poliţia m-a ajutat şi m-a scos din mulţimea respectivă; dacă nu ceream ajutorul Poliţiei, iar dacă poliţiştii nu ar fi intervenit, cu siguranţă acei indivizi mă lăsau la pământ şi m-ar fi linşat”.

Tânărul care l-a stropit cu cerneală pe liderul AUR, George Simion, a acordat, în exclusivitate, un interviu „Ziarului de Iaşi”.

Bărbatul are 32 de ani şi lucrează ca inginer într-o cunoscută companie multinaţională. Discuţia a avut loc aseară pe platforma ZOOM, dar, cu toate acestea, el a refuzat formatul video.

Tânărul şi-a motivat decizia prin faptul că a devenit o ţintă pentru simpatizanţii AUR, acesta fiind şi motivul pentru care ZDI a decis să nu-i publice numele complet. Lucian H. a admis că gestul său de a arunca cu cerneală este reprobabil, dar a precizat că regretă consecinţele, şi nu neapărat gestul în sine.

„Mi-am pus familia, prietenii în situaţii neplăcute”, a spus el. Contactat de ZdI, liderul AUR vrea ca cei doi să îi ceară personal scuze „ca să nu ajungă la închisoare”. Asta deşi după incident Simion spunea că nu va depune plângere.

Citiți articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citiți și: VIDEO Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului AUR, George Simion

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related