marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziVIDEO Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului AUR, George Simion

VIDEO Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului AUR, George Simion

George Simion a fost atacat cu cerneală la Iași, la evenimentul de Ziua Unirii organizat de AUR.

„Eram în hora Unirii şi un individ a venit şi a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu ştiu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic.

Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliţia să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare naţională, dacă aşa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”, a declarat George Simion, liderul AUR, potrivit Ziarul de Iași.

Incident de Ziua Principatelor Române. George Simion, stropit cu cerneală în Piaţa Unirii

Jandarmii l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, iar George Simion și-a continuat programul. Politicianul le-a cerut polițiștilor să îl lase în pace pe tânăr.

Bărbatul care l-a stropit pe Simion cu cerneală a fost dus la audieri.

Citește și: Comisia de la Veneția va emite un punct de vedere cu privire la excluderea judecătorului Cristi Danileț și proiectul privind SIIJ (presshub.ro)

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE