INTERVIU | Mircea Ghiță: „Investitorii vor să fie alături de cluburile care obțin performanță”

Data:

Sport Business Academy este o academie în cadrul căreia specialiști din diverse domenii țin cursuri de marketing sportiv, management sportiv, project management și social media. La ediția din acest an am remarcat pe lista lectorilor un nume familiar!

Mircea Ghiță este un tânăr piteștean pe care unii dintre noi ni-l aducem aminte de pe vremea când cocheta cu echipa de baschet BCA Pitești. După ce a ales să studieze în străinătate în detrimentul carierei în baschet, Mircea s-a specializat în conectarea cu noi oportunități de finanțare, după ce a terminat Administrarea Afacerilor la Rotterdam School of Management și la Babson College. A urmat, de asemenea, un master în finanțe și investiții tot la instituția de învățământ din orașul echipei de fotbal Feyenoord.

Citește și: Victorie în instanță împotriva tunului imobiliar de la Mogoșoaia

”Cred că un club sportiv are nevoie de un manager ce are atât experiență în sport, dar și în management, mai ales în mediul privat. De ce spun asta? Pentru că un club sportiv poate fi privit ca o entitate profitabilă acționarilor și care are sens economic”, spune Mircea Ghiță, într-un interviu pentru Arges-Sport.ro.

Continuarea, în Arges-Sport.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related