luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețeaInvestiție de peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de...

Investiție de peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Oradea

Reprezentanţii Primăriei Oradea au semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor din cadrul etapei a III-a de reabilitare a sistemului de termoficare al urbei, investiţia ridicându-se la 108 milioane lei, fără TVA.

„Reabilitarea reţelelor termice, cu prioritate a celor identificate ca având pierderi energetice importante, va contribui cu siguranţă la reducerea pierderilor în reţele, scăderea consumului de combustibili, creşterea eficienţei energetice şi reducerea emisiilor de poluanţi în atmosferă”, a precizat primarul Florin Birta.

Conform unei informări transmise joi de reprezentanţii municipalităţii, lucrările vor fi realizate de asocierea formată din Igna Construct SRL (lider de asociere), Avril SRL, Crito Prod SRL şi Mecatron SRL.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

Leafă de 20.000 lei! Fost deputat PNL de Bihor, PDL și trecut la PSD, numit manager la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE