Investiție inaugurată de două ori în șase ani, în Vrancea: prima oară de PSD, a doua oară de PNL

Data:

Primarul orașului vrâncean Panciu a inaugurat a doua oară un obiectiv de investiții – un centru de recuperare – la șase ani după ce a fost tăiată panglica inaugurală de fostul primar. Centrul nu a funcționat efectiv, deși a fost finalizat, întrucât nu a fost personal care să îl deservească.

Obiectul inaugurării de miercuri, 7 septembrie, a fost deschiderea Centrului de Zi și Recuperare ”Sfânta Maria”, la parterul clădirii în care sunt cabinetele medicilor de familie. La inaugurare a fost fost atras de primarul Neculai Mărăscu (PNL) și Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean și al PNL Vrancea, fără să știe că acest centru mai fusese inaugurat acum 6 ani de fostul primar PSD, Iulian Nica.

În 2 iunie 2016, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, se făcea prima inaugurare a investiției, cu alte personaje în rolurile principale: primarul PSD Iulian Nica și Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, tot de la PSD. Atunci au fost inaugurate trei obiective: sediul Primăriei Panciu, care fusese reabilitat, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Panciu și Centrul social de recuperare și reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte.

Continuarea, pe G4Media.ro!

Foto: Actualitatea Vrânceană

Citește și: Originile din România ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...