Ironii de la colegii din USR la adresa europarlamentarului Nicolae Ștefănuță, care s-a autodeclarat „omul cu banii UE”

Data:

Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță a fost ironizat pe grupurile interne de Facebook ale USR după ce a publicat o postare pe Facebook în care spune că este „omul cu banii UE” din Parlamentul European, potrivit unor surse interne consultate de G4Media.ro.

„Sunt “omul cu banii UE” din Parlamentul European, adică pe mâinile mele este bugetul UE pentru 2023. Anul trecut am crescut bugetul Parchetului European cu 12 milioane de euro, dar cu o floare nu se face primăvară”, a scris marți Nicolae Ștefănuță pe pagina sa de Facebook. Postarea este despre o întâlnire cu procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, și este însoțită de o fotografie în care apar cei doi.

„Să spui că pe mâinile tale e bugetul UE și că tu ești ”omul cu banii din UE” mi se pare o exprimare pe cât de puerilă pe atât de grandomană. Tu, europarlamentar, indiferent cine ai fi, eu necunoscând nimic din activitatea lui Nicu Ștefănuță, n-ai pe mână nici cheia de la ușița de la intrarea din beciul din spatele cămării bucătăriei UE , darmite pâinea și cuțitul de pe masă.”, a comentat un membru USR de pe un grup de Facebook.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: TIFF For Ukraine. Acces liber, proiecții speciale, muzică și campanii de donații pentru comunitatea ucraineană, la Festivalul Internațional de Film de la Cluj-Napoca

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnal de alarmă privind abuzurile dezvoltatorilor imobiliari

Semnal de alarmă privind abuzurile dezvoltatorilor imobiliari tras de...

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...