miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăLiderii liberali din Bihor au ajuns marginalizați în PNL-ul gata să bată...

Liderii liberali din Bihor au ajuns marginalizați în PNL-ul gata să bată palma cu PSD

Şapte ani le-au trebuit liberalilor, după stigmatul USL din 2012, pentru a se reabilita în ochii alegătorilor. Acum, după câteva luni în care au dat iluzia unei guvernări de dreapta cu USR, îi trădează cinic, aliindu-se taman cu acel „PeSeDe” pe care l-au demonizat, în speranţa că vor împărţi puterea în următorii şapte ani.

Dominat la vârf de oportunişti din fostul PDL, iar la bază compromis prin racolarea unor primari din PSD, PNL a ajuns în derivă, iar vechii liberali, care au luptat şi cu unii, şi cu alţii, indezirabili în propriul partid. Este şi cazul preşedintelui PNL Bihor, Ilie Bolojan, şi al tânărului său ucenic, Florin Birta, primarul Oradiei, „vinovaţi” că preferă refacerea coaliţiei cu USR.

De ce, totuşi, niciunul nu se revoltă public? Dacă ar ieşi la bătaie, susţin apropiaţii celor doi, ar periclita proiectele judeţului şi pe ale oraşului, şi tot n-ar avea certitudinea că pot schimba ceva. 

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

A fost înființată compania aeriană locală Air Oradea, deținută de CJ Bihor și Primăria Oradea

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE