Lucian Heiuș, fost deputat PNL de Hunedoara, numit președinte al ANAF

Data:

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit joi în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Lucian Heiuş, a anunțat Guvernul României.

Lucian Heiuș a fost deputat PNL de Hunedoara în legislatura 2016 – 2020.

„Am cerut noului preşedinte al ANAF ca principalul obiectiv să fie creşterea nivelului de colectare pentru a asigura finanţarea măsurilor economice şi sociale pentru protejarea cetăţenilor şi economiei de efectele perioadei dificile pe care o traversăm. Creşterea încasărilor din primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut trebuie continuată într-un ritm mai susţinut. Implementarea proiectelor „Radarul mărfurilor” şi „E-factura” sunt, de asemenea, în măsură să aducă mai mulţi bani la bugetul de stat şi să asigure un mediu de business concurenţial”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, Lucian Heiuș s-a născut la 13 noiembrie 1965 în Orăştie, judeţul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Mecanică a Politehnicii Cluj-Napoca (1990), Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca (1999) şi Facultatea de Management Turistic şi Comercial din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti (1999).

Heiuș a fost director general la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara (2013 – 2014), director executiv – servicii interne (mutare temporară) (2014 – 2015), director general (2016) la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara.

În 2016 a fost ales deputat de Hunedoara pe listele PNL și a fost membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților.

Citește și: VIDEO Revoluția Demnității, lupta pe viață și pe moarte pentru ca Ucraina să fie în Europa

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CEDO a respins plângerile soților Adrian și Dana Năstase, după condamările din dosarul Zambaccian 1

Fostul premier Adrian Năstase a atacat la Curtea Europeană...

Suedia a descoperit o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream

O a patra scurgere de gaz din conductele Nord...

Stația de asfalt construită fără acord de mediu de Primăria Bistrița, desființată

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud a efectuat...