Magistrala Craiova-Calafat: treceri la nivel cu calea ferată, în degradare avansată

Data:

Bariere ruginite și, din lipsă de vopsea, pingelite cu bandă colorată (roșu, alb, în funcție de caz), buruieni ce se întind de-a lungul șinelor, deși la începutul acestui an, Regionala Craiova anunța că va cumpăra aproximativ șase tone de erbicid și tot mai multe informări privind reabilitările și modernizările ce vor avea loc…în viitor. Aceasta este, în linii mari, situația trecerilor la nivel cu calea ferată din județul Dolj

Citește și: Antiplagiat: Ce pot face Iohannis, Dîncu, Cioroianu? – PressHUB

Fie din lipsă de fonduri, fie dintr-o nepăsare totală, trecerile la nivel cu cale ferată din județul Dolj au ajuns un dezastru.

O spun lucrătorii CFR pe care îi găsim în halte, care pentru a nu avea probleme cu superiorii, refuză să vorbească deschis despre aceste situații.

„Totul este vechi și putred. Barierele sunt mâncate de rugină. Se verifică sistemul acela care asigură ridicarea și lăsarea lor.

Acelea se mai schimbă pentru că există risc să se desprindă în timp ce le punem în funcțiune. Sunt vechi. Unele bariere au mai fost schimbate, dar puține, comparativ cu ceea ce ar trebui făcut”, spun cei care de ani buni lucrează în sistem.

Continuarea, în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...