luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateMai mulți parlamentari susțin că au primit mesaje de amenințare dacă votează...

Mai mulți parlamentari susțin că au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde: ”Îți dăm foc ție și familiei”

Mai mulți parlamentari au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde, a declarat joi, la Antena 3, deputatul PNL Gabriel Avrămescu, informează G4Media.ro.

”Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”, este mesajul primit de mai mulți parlamentari.

Gabriel Avrămescu a declarat că nu este intimidat de amenințări și că este hotărât să facă plângere la Poliție. Parlamentarul a spus că luni se va sfătui cu colegii lui dacă vor face acțiune comună sau individuală.

Citiți și

Mesaje care sfidează susținerile științifice, transmise de români Parlamentului cu privire la certificatul verde

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE