Managerul Spitalului din Beiuș, amendat pentru că a făcut petrecere în plină pandemie și a angajat rude ale primarului

Data:

Gargaragiu şi răzbunător. Aşa e descris Claudiu Lupău, de 10 luni managerul Spitalului Municipal din Beiuş, iar de 3 săptămâni protagonistul unui scandal pe care chiar el l-a iscat, făcând un bairam cu subalternii în plină pandemie.

Demiterea sa, cerută de o parte dintre aleşii beiuşenilor, a fost refuzată de primarul Gabriel Popa, în ciuda faptului că Lupău a periclitat activitatea spitalului şi acoperă cel mai grav act de indisciplină pe care îl poate comite un medic: absenţa din gardă.

Motivul pentru care edilul îi ţine spatele vi-l dezvăluie BIHOREANUL. Managerul a angajat cu nemiluita rude ale primarului şi ale acoliţilor săi, „merit” pentru care îi sunt trecute cu vederea abuzurile: umilirea medicilor, schimbarea discreţionară a şefilor de secţii şi hărţuirea lor până când, sătui, unii părăsesc spitalul. Victima cea mai recentă este o doctoriţă suspectată că i-ar fi deconspirat petrecerea…

Notorietatea şefului spitalului din Beiuş a depăşit marginile urbei după ce, la începutul anului, pe 9 ianuarie, BIHOREANUL l-a surprins sărbătorindu-şi împlinirea a 48 de ani într-o pensiune din Budureasa cu o parte dintre subalterni, cei cu care, potrivit invitaţiei lansate pe grupul intern de Whatsapp, „am interacţionat pozitiv” anul trecut şi cu care miza „că vom rezona în 2022”.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Aquapark-ul Nymphaea din Oradea: 1,7 milioane de vizitatori și profit de peste 7 milioane euro în ultimii 5 ani

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...