Managerul Spitalului din Beiuș, amendat pentru că a făcut petrecere în plină pandemie și a angajat rude ale primarului

Data:

Gargaragiu şi răzbunător. Aşa e descris Claudiu Lupău, de 10 luni managerul Spitalului Municipal din Beiuş, iar de 3 săptămâni protagonistul unui scandal pe care chiar el l-a iscat, făcând un bairam cu subalternii în plină pandemie.

Demiterea sa, cerută de o parte dintre aleşii beiuşenilor, a fost refuzată de primarul Gabriel Popa, în ciuda faptului că Lupău a periclitat activitatea spitalului şi acoperă cel mai grav act de indisciplină pe care îl poate comite un medic: absenţa din gardă.

Motivul pentru care edilul îi ţine spatele vi-l dezvăluie BIHOREANUL. Managerul a angajat cu nemiluita rude ale primarului şi ale acoliţilor săi, „merit” pentru care îi sunt trecute cu vederea abuzurile: umilirea medicilor, schimbarea discreţionară a şefilor de secţii şi hărţuirea lor până când, sătui, unii părăsesc spitalul. Victima cea mai recentă este o doctoriţă suspectată că i-ar fi deconspirat petrecerea…

Notorietatea şefului spitalului din Beiuş a depăşit marginile urbei după ce, la începutul anului, pe 9 ianuarie, BIHOREANUL l-a surprins sărbătorindu-şi împlinirea a 48 de ani într-o pensiune din Budureasa cu o parte dintre subalterni, cei cu care, potrivit invitaţiei lansate pe grupul intern de Whatsapp, „am interacţionat pozitiv” anul trecut şi cu care miza „că vom rezona în 2022”.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Aquapark-ul Nymphaea din Oradea: 1,7 milioane de vizitatori și profit de peste 7 milioane euro în ultimii 5 ani

spot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...