Maraton teatral la Sibiu. 21 de evenimente în 25 de ore

Data:

Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” revine după doi ani de pandemie, sâmbătă, la Sibiu, cu 21 de evenimente care vor avea loc pe parcursul weekend-ului.

„După doi ani de pandemie şi o perioadă lungă de restricţii, Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”, care începe sâmbătă, 24 septembrie 2022 la Sibiu, redă oraşului efervescenţa culturală de altădată. Timp de 25 de ore, sibienii se vor putea bucura de nu mai puţin de 21 evenimente (spectacole de teatru, concerte, ateliere etc.), care vor avea loc atât outdoor, la Grădina BIS, cât şi indoor, în locaţii precum Sala Thalia, Teatrul GONG Sibiu, Biblioteca ASTRA Sibiu, Atrium Cafe etc. Printre companiile scenei independente de teatru din România, pe care cea de-a 12-a ediţie a maratonului teatral le aduce la Sibiu, se numără Teatrul de Artă Bucureşti, Reactor Cluj, Playhood Bucureşti, Teatrul Godot, Replika, Green Hours, unteatru. Maratonul teatral, care va avea avea loc în acest an pe 24 şi 25 septembrie, va fi urmat de un epilog, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2022″, se arată în comunicat.

Citește și: Ce se întâmplă în Iran. Revolta femeilor împotriva liderilor religioși ai țării

Organizatorii, Asociaţia BIS şi BIS TEATRU, promovează de zece ani, artiştii tineri, independenţi. Ediţia de anul acesta va avea în centru arta teatrului ca mijloc al acceptării, a includerii celor stigmatizaţi, marginalizaţi, potrivit Agerpres.

Toate cele 27 de abonamente puse în vânzare pentru ediţia din acest an a maratonului teatral s-au vândut în primele zile în care au fost puse în vânzare. Biletele pentru spectacolele din programul acestei ediţii, atât pentru spectacolele din cadrul maratonului, cât şi pentru spectacolele incluse în programul epilogului festivalului, pot fi cumpărate de pe site-ul iabilet.ro sau în seara spectacolelor, de la intrare, în limita locurilor rămase disponibile.

Găsiți AICI programul complet al festivalului.

Citește și: Parlamentarii și-au mărit salariile, folosindu-se de o ordonanță care nu îi viza. I-a ajutat UDMR

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Festival – 25 De Ore De Teatru Non Stop – Sibiu / Facebook)

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Auschwitz – Când un pantof spune povestea unui copil ucis  

Din cele şase milioane de evrei ucişi în Holocaust, un milion au căzut victimă criminalilor nazişti la Auschwitz Birkenau. 

Valorile europene la nivel de comunitate – de la fake news la realitate. Atelier de dezvoltare personală și educație

Biroul Parlamentului European în România, cu sprijinul organizației non-guvernamentale Școala de Valori, organizează joi, 20 octombrie 2022, un atelier cu tema ”Valorile europene la nivel de comunitate - de la fake news la realitate”.

Securistul și demagogul sau viceversa

Eduard Hellvig și Rareș Bogdan, doi dintre băieții lui...

Dezertori în faţa porţilor închise: rușii fug, dar multe țări nu-i primesc

Mii de ruşi fug din ţara lor. Vor să se eschiveze de înrolare şi de lupta pe front în Ucraina. Dar multe ţări europene refuză să-i primească.