​Mărturia cutremurătoare a unei tinere ucrainence: „Soldații ruși mi-au ucis soțul și m-au violat. Fiul meu era în camera alăturată”

Data:

Autoritățile ucrainene au deschis o primă anchetă penală legată de un viol comis de soldații ruși pe teritoriul său după ce o femeie a relatat că a fost violată de militari invadatori după ce aceștia i-au ucis soțul, relatează Business Insider, potrivit HotNews.ro.

„Am auzit un singur foc de armă, poarta deschizându-se și pași în casă”, le-a povestit femeia sub pseudonimul „Natalia” și jurnaliștilor de la The Times.

Aceasta a povestit că pe 9 martie doi soldați ruși care anterior au ucis câinele familiei în timp ce se plimbau în apropierea locuinței sale dintr-un sat de lângă Kiev s-au întors să îi ucidă soțul:

„Am strigat ‘Unde este soțul meu?’, apoi m-am uitat afară și l-am văzut pe jos lângă poartă. Soldatul mai tânăr mi-a pus arma la tâmplă și mi-a zis: ‘Ți-am ucis soțul fiindcă era un nazist’”.

Potrivit HotNews.ro, Natalia le-a spus jurnaliștilor de la The Times că fiul ei în vârstă de 4 ani s-a ascuns într-o încăpere alăturată în care familia s-a adăpostit după începerea luptelor.

Soldatul „mi-a zis să îmi dau jos hainele. M-au violat amândoi pe rând. Nu le-a păsat că fiul meu plângea. Mi-au spus să merg să-l fac să tacă din gură și să mă întorc. Mi-au ținut tot timpul arma la cap și și-au bătut joc de mine, întrebându-se între ei ‘Cum crezi că o suge? Să o omorâm sau să o ținem în viață’”?

Natalia, care între timp a reușit să fugă din sat, a mai povestit că încă nu i-a spus fiului ei că tatăl său a murit. „Nu putem să îl îngropăm, nu putem ajunge în sat deoarece el încă este sub ocupație”, afirmă ea.

Citește și: Rusia anunță reducerea „drastică” a activităților militare în Kiev și Cernihiv și vede posibilă o întâlnire Zelenski – Putin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viața secretă a lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a împlinit 70 de ani

Președintele rus Vladimir Putin a împlinit vineri 70 de...

Secretele ascensiunii de la Iaşi a imobiliarilor din Paşcani. Naşul face drumuri în comune, finul repară mașinile primăriilor

„Naşul” repară drumuri comunale, şcoli şi grădiniţe, face terenuri de...

Un șofer de autobuz din Brăila a picat testul antidrog: POZITIV la 3 substanțe

Caz incredibil la Brăila, unde un șofer de autobuz a picat DrugTest-ul. Potrivit unor surse judiciare, testul a ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive