vineri, 20 mai 2022
AcasăRecomandateDiferența dintre valul 4 și valul 5: mai multe cazuri de tentative...

Diferența dintre valul 4 și valul 5: mai multe cazuri de tentative de sinucidere pe fondul depresiei

De aproximativ o săptămână, valul cinci al pandemiei începe să se reflecte tot mai mult în activitatea celor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi.

Potrivit Ziarului de Iași, dacă în prima săptămână a anului 2022 erau în jur de 250 de solicitări pe zi, de pe data de 11 ianuarie au început să fie şi câte 450, chiar 500 de solicitări, apropiat de numărul din valul anterior.

 „Au fost solicitări pentru cazurile noastre obişnuite, decompensări ale bolilor cronice, dar şi cazuri de tentative suicidare pe fondul depresiei, la care se adaugă pacienţii cu COVID care au simptomatologie”, a precizat dr. Angelica Hristea, directorul medical al SAJ Iaşi.

Articolul integral, în ziaruldeiasi.ro!

Citește și Adunarea plenară a Conferinței privind Viitorul Europei, vineri, la la Strasbourg – PressHub!

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE