marți, 24 mai 2022
AcasăRecomandateMihai Chirica a certificat, în fals, că un bloc ilegal din Iași...

Mihai Chirica a certificat, în fals, că un bloc ilegal din Iași respectă indicatorii urbanistici

Există un secret teribil care îl asociază pe primarul Mihai Chirica cu cea mai grosolană ilegalitate imobiliară din ultimii 30 de ani, potrivit Reporter de Iași.

Prin semnătura sa, Mihai Chirica a certificat, în fals, că blocul ilegal din Tătărași respectă indicatorii urbanistici aprobați de Primărie. Documentul a circulat mult timp intern, printre semnatarii și, recent, a ajuns pe masa organelor judiciare. 

Reporter de Iași l-a descoperit întâmplător la una din instituțiile avizatoare pe acel proiect.

Actul lui Chirica are același număr de înregistrare cu cel depus la Oficiul de Cadastru și semnat, cu o zi înainte, de aghiotantul său, Gabriel Harabagiu, pe-atunci viceprimar. Sunt și diferențe de conținut. În cel al lui Chirica au dispărut, scriptic, două niveluri ale imobilului. Ambele sunt falsuri ordinare.

Articolul integral, în ReporterIS: Mihai Chirica a semnat cu mâna lui edificarea măsluită la blocul-fantomă al lui Cheșcu

Citește și: Preot: „Și vaccinurile sunt în mâna lui Dumnezeu” – PressHub

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE