joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateMinistrul Justiției i-a cerut procurorului general să ia măsurile necesare pentru prevenirea...

Ministrul Justiției i-a cerut procurorului general să ia măsurile necesare pentru prevenirea infracțiunilor asociate majorării facturilor la energie

Ministerul Justiției anunță că ministrul Cătălin Predoiu i-a cerut procurorului general Gabriela Scutea să ia măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor asociate majorării facturilor la energie.

Ministerul anunță printr-un comunicat transmis joi că ”a îndrumat Ministerul Public” să ia măsurile necesare potrivit competenței legale pentru a descoperi, preveni și combate eficient orice tip de activitate infracțională ce ar putea fi desfășurată în contextul crizei de energiei și a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie, cum ar fi ”înșelăciunea, abuzul în serviciu, concurența neloială, grup infracțional organizat”.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

VIDEO Ministrul Energiei: „Trebuie să existe măsuri ferme pentru furnizorii care nu întocmesc corespunzător facturile”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE