#MyFreedomDay – conștienți de traficul de persoane și sclavie

Data:

CNN a dat start celei de-a șaptea campanii anuale #MyFreedomDay. Această campanie internațională este o modalitate de a crește gradul de conștientizare globală cu privire la traficul de persoane și sclavie. Campania cere ca, pe tot parcursul zilei, studenții din întreaga lume să participe la activități pentru a sărbători libertatea și să vorbească și să acționeze pentru cei care nu pot.

Anul acesta, campania #MyFreedomDay încurajează oamenii să își asume un angajament și să îl distribuie pe rețelele de socializare pentru a ajuta la răspândirea cuvântului și la creșterea gradului de conștientizare:

„Promit că voi lua măsuri pentru a ajuta la stoparea sclaviei prin:

1. Recunoașterea și rămânerea vigilenți pentru a identifica semnele traficului de persoane.

2. Înțeleg pericolele online și vorbesc dacă văd un prieten care ar putea lua o decizie proastă.

3. Conștientizarea modului în care sunt fabricate bunurile. Voi lua în considerare practicile de afaceri ale unei companii atunci când cumpăr lucruri precum haine, electronice și ciocolată, apoi voi lua deciziile în funcție de modul în care își tratează lucrătorii.

Citește și: Aktual24: „Marea Neagră va fi în totalitate a noastră”

„Adevărul este că infractorii vor primi cu plăcere distragerile și vor profita și mai mult atunci când lumina reflectoarelor este oprită, împingând întreprinderea lor criminală înapoi în umbră. Cu finanțele, resursele, serviciile de asistență și aplicarea legii întinse până la limite, abordând o criză de sănătate generațională – speranța va părea mai îndepărtată ca niciodată pentru multe dintre victime.

Este mai important ca oricând să continuăm să găsim modalități creative de a păstra această problemă în conștiința publicului. În acest scop, sarbatorim #MyFreedonDay derulând campanii de informare și conștientizare in cadrul proiectului #stopat.

„Ieri și azi am fost în județul Vrancea la Colegiul National Emil Botta, Scoala Gimnaziala Păunești si Scoala Gimnaziala Mihail Armencea. Ne-am bucurat de interventia si sprijinul Inspectoratului de Politie al județului Vrancea prin prezența alături de noi a d-lui Comisar Sef”, scrie, pe pagina de Facebook a Centrului European pentru Educatie si Cercetare Juridica – ECLER

Active Citizens Fund – Romania

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”