Nervi și frustrări: Programele Rabla şi Rabla Plus au debutat cu stângul. Unii dealeri nu s-au putut loga, deși banii se împuținau

Data:

Mai mulţi dealeri auto nu s-au putut loga, ore în şir, pe aplicaţia de depunere a documentelor pentru achiziţia de maşini noi, inclusiv electrice şi hibrid, prin programele Rabla şi Rabla Plus, pe care Agenţia Fondului de Mediu le-a lansat vineri. Lansarea oficială a programelor a fost din scurt.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă ai poliță RCA la Euroins

Oamenii afectaţi au intrat într-o cursă contra-cronometru, în condiţiile în care logarea le era blocată, dar fondurile continuau să se împuţineze. Unii dintre ei au suspiciuni legate de accesul egal al tuturor la aplicaţie.

Numeroşi români interesaţi de programe reclamă în acelaşi timp că anunţul oficial de lansare a sesiunii 24 martie – 30 iunie a programelor a fost făcut foarte din scurt, în 22 martie seara, punându-i în imposibilitatea de a depune toate actele solicitate.

„Am transmis anunțul oficial imediat după ce Ordinul de ministru pentru aprobarea Ghidului de finanțare a fost publicat în Monitorul Oficial, nu puteam face altfel. În schimb, ministrul Mediului a anunțat în repetate rânduri că data de lansare va fi 24 martie”, a spus, pentru Europa Liberă, Oana Ferdean, consilier în cadrul Agenției Fondului de Mediu (AFM), care derulează programul.

Continuarea, în Europa Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: GRUP Facebook Programul Rabla 2022

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A fost ucis comandantul-șef al forțelor speciale rusești în Siria, în urma unui bombardament

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (SOHR) anunță că un...

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a demisionat din funcţie

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuş,...

Polițiștii de penitenciare blochează activitatea pușcăriilor și ies în stradă

Polițiștii de penitenciare își vor desfășura marți activitatea profesională...