Noul Bauhaus European, inițiativa strategică ce combină Pactul verde european cu schimbarea în comunitate

Data:

Oficiali europeni, experți, reprezentanți ai societății civile, elevi și voluntari înscriși pe platforma impreuna-in.eu, din România și Bulgaria, s-au întâlnit vineri, la Ruse, în Bulgaria, la conferința pe tema Noului Bauhaus European, organizată de Birourile Parlamentului European din România și Bulgaria.

Participanti din cele două țări au discutat și idei despre cum ar putea sprijini o dezvoltare durabilă și crește sustenabilitatea sectoarelor economice, în cadrul unui atelier Danube Design Lab, facilitat de organizația Collective Foundation, din Bulgaria.

Citește și: Antiplagiat: Ce pot face Iohannis, Dîncu, Cioroianu? – PressHUB

„Noul Bauhaus European este o inițiativă strategică la nivel european care combină viziunea Pactului verde european cu o schimbare concretă în comunitate pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă. Un proiect multi- și transdisciplinar, Noul Bauhaus European își dorește să stimuleze colaborarea și să genereze noi scenarii și moduri de a trăi și lucra împreună”, explică Biroul Parlamentului European în România.

Pentru a fi la curent, dar și pentru a putea lua parte activ în alte acțiuni similare, vă puteți înscrie și voi ca voluntari pe platforma Împreuna în UE.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?