O asociație de procurori îi solicită ministrului Justiției să publice înregistrările de la dezbaterea despre desființarea SIIJ

Data:

Asociația “Mișcarea pentru apărarea statutului procurorilor” (AMASP) i-a cerut public, marți, ministrului Cătălin Predoiu să publice înregistrările audio-video ale dezbaterilor care au avut loc în 28 și 31 ianuarie pe tema desființării Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Procurorii AMASP își justifică demersul spunând că nu au primit ”răspunsuri clare” de la ministrul Justiției cu privire la problemele pe care magistrații le-au semnalat.

Asociația i-a cerut lui Predoiu să comunice public și observațiile, propunerile și întrebările primite, dar și răspunsurile ministerului și poziția instituției cu privire la obiecțiunile procurorilor în cadrul celor două dezbateri.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: Trei ONG-uri resping proiectul de desființare a Secției Speciale propus de Ministerul Justiției: “România nu va scăpa de monitorizarea MCV”

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: