O femeie de 45 de ani, surprinsă fraudând examenul de Bacalaureat cu un pix-telefon

Data:

Candidaţii la Bacalaureat din judeţul Galaţi au susţinut marţi, 21 iunie, proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie, în funcţie de profilul parcurs în cei patru ani de liceu. Dintre cei 3.182 de înscrişi, au absentat la cea de-a doua probă scrisă 46 de candidați.

De la preşedintele comisiei de Bacalaureat, inspectorul general-adjunct Adrian Diacănu, am aflat că la unul dintre centrele de examen a fost surprinsă o tentativă de fraudă a Bacalaureatului, soldată cu eliminarea persoanei în cauză. „Surpriza a fost că era vorba de o doamnă de 45 de ani, absolventă a unui liceu particular, la frecvenţă redusă. Aceasta a fost prinsă de comisia de supraveghere cu un pix care avea un SIM telefonic. M-am uitat şi eu pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi era clar că îl ţinea în dreptul gurii şi al urechii şi încerca să comunice cu cineva din afară. Vorbea pur şi simplu în timpul examenului la pixul-telefon. Iată că device-urile moderne au ajuns şi mijloace de fraudare a examenelor”, ne-a declarat inspectorul general-adjunct.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Medici din Iași plătiți ca-n Vest: soț-soție la Spitalul „Sf. Spiridon”, venituri de 220.000 de euro într-un an doar din salarii

–––––––––––

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...