Oprișan, de la Vrancea, a găsit, în ghetuțe, un Maybach de 200 de mii de euro

Data:

Moș Nicolae i-a pus lui Oprișan în ghetuțe un Maybach de 200 de mii de euro.

Fostul președinte al PSD Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a apărut la volanul unui nou bolid de sute de mii de euro. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea se plimbă cu un bolid de lux, pe care foarte puțini oameni și-l pot achiziționa.

Este vorba de Mercedes Maybach GLS, o mașină de teren masivă, de lux și foarte puternică. Bolidul are dotări de lux și elemente de confort și siguranță. Mercedes Maybach GLS este un model de top al concernului german, prețul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 200.000 de euro. Actualul vicepreședinte al CJ Vrancea a înmatriculat noul bolid cu un număr specific, păstrat de la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în acest an. Detalii, aici.

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprișan pentru mașinile puternice și scumpe, chiar vârfuri de gamă la momentul respectiv. Pe lângă acel model Audi A8 vândut de curând, Oprișan a condus (sau mai are, încă, în ”custodie”, pentru că nu figurează în declarațiile sale de avere) modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby – detalii, aici.

Citește și: Medic: „Terapia cu oxigen NU arde plămânii” (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...