vineri, 20 mai 2022
AcasăRețeaOpt centre de evaluare COVID, deschise în județul Bihor

Opt centre de evaluare COVID, deschise în județul Bihor

În Bihor încep să funcționeze, de joi dimineață, toate cele 8 centre de evaluare a persoanelor infectate cu Covid care au forme ușoare sau medii de boală, acestea beneficiind gratuit de consultații, analize, investigații și medicație.

Este important de menționat că toate aceste servicii vor fi asigurate indiferent dacă oamenii sunt asigurați la Fondul Național Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate (adică dacă au plătit contribuții la CAS) și fără să aibă nevoie de bilete de trimitere de la alți medici ori să fie internați.

„În această după-amiază am semnat cu managerii celor 8 spitale din județ actele adiționale la contractele cu Casa Asigurărilor de Sănătate, astfel că centrele pot funcționa de mâine dimineață”, a declarat BIHOREANULUI, miercuri, directorul CJAS Bihor, Dorel Dulău.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

Un ordin călugăresc, cel mai mare datornic la bugetul Oradiei

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE