Parcări supraetajate de 100 de milioane de lei, în mai multe cartiere din Galați

Data:

Construirea a patru parcări supraterane, care totalizează 1.672 de locuri de parcare, cu spații de joacă pe acoperiș, va fi supusă aprobării consilierilor locali la ședința de săptămâna viitoare.

Valoarea totală a celor patru obiective de investiții se ridică la aproape 101 milioane de lei, bani de la bugetul local. Terenurile pe care ar urma să se ridice parcările sunt parțial ocupate de garaje și va fi necesară demolarea lor. Iată unde ar urma să fie construite parcajele.

După parcarea supraterană aferentă blocului R5 din Mazepa 1, Primăria municipiului Galați vine cu patru proiecte-tip privind construirea unor parcaje supraterane, în cartierele orașului: strada Feroviarilor c/c 9 Mai – zona blocurilor ANL C4, C8, C9; Micro 21 – strada Victor Vâlcovici, zona blocurilor L6, D7, D8; Micro 20 – strada Furnaliștilor, zona Școlii Nr. 43, aferent blocurilor G4 – G5 – J5; Micro 39C – bulevardul Milcov, zona Talcioc, blocurile B5, B6.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Gălățenii au acces online total la serviciile judiciare. Pot deschide un proces și depune documente direct de pe telefon

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul care i-a oprit pe polițiști să intre în casa criminalului Dincă, un an cu salariul micșorat

Instanța supremă a decis să-l sancționeze pe procurorul Cristian...

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2B – chrd.ro – pentru fitofarmacii și distribuitori

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2B - chrd.ro - pentru fitofarmacii și distribuitori

Judecătorii acuzați că i-au favorizat pe frații Micula, scăpați de Înalta Curte

Judecătorii acuzați că i-au favorizat pe frații Micula, scăpați...