Parchetul European a făcut primele percheziții în România, într-un dosar privind achiziții în timpul pandemiei

Data:

Procurorii DNA efectueaza perchezitii domiciliare in sase locatii reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, situate in Bucuresti si judetul Giurgiu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2020, in legatura cu achizitii publice de materiale sanitare efectuate in timpul pandemiei de COVID-19, scrie aktual24.ro.

„In cursul zilei de 28 aprilie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, se efectueaza perchezitii domiciliare in sase locatii reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, situate pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Giurgiu”, informeaza DNA.

Potrivit G4Media, patronul firmei Sanimed, omul de afaceri Catalin Hideg, este vizat de aceste perchezitii, care fac parte dintr-o ancheta comuna a Parchetului European si a DNA. Catalin Hideg va fi dus la audieri la sediul EPPO de la DNA.

Citește articol integral pe Aktual24.ro

Citește și: VIDEO Cine provoacă Transnistria. Se extinde războiul?

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...