miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăLa ziPNL reia negocierile cu PSD. Ce vor liberalii, ce revendică social-democrații

PNL reia negocierile cu PSD. Ce vor liberalii, ce revendică social-democrații

Liderii PNL şi PSD se întâlnesc joi, începând cu ora 14.00, la Parlament, pentru discuții în vederea ieşirii din criza guvernamentală care durează deja de mai mult de două luni. Potrivit, HotNews.ro, întâlnirea vine în contextul în care PNL a anunţat că încearcă să contureze o majoritate în jurul unui premier liberal, în timp ce PSD intenţionează să meargă la Cotroceni cu o propunere proprie.

PNL reia negocierile cu PSD, dar insistă pe majoritate în jurul unui premier liberal

Florin Cîţu susține că singurul mandat pe care îl va avea PNL la întâlnirea de joi cu reprezentanții PSD este acela de a-i convinge că „singura majoritate de a trece România prin criză poate fi creată în jurul PNL”.

Cîțu a spus, miercuri seară, că a avut o discuţie la telefon cu Marcel Ciolacu, iar întâlnirea PNL-PSD va fi joi la Camera Deputaţilor. Întrebat cu ce mandat merg liberalii la discuții, Florin Cîțu a afirmat că există „un singur mandat – acela de a avea o majoritate în jurul PNL pentru a trece peste această criză”.

Articolul integral, pe HotNews.ro!

Citește și:

Violeta Alexandru a demisionat din grupul parlamentar al PNL (presshub.ro)

Deputatul Adrian Miuţescu s-a retras din grupul parlamentar PNL la câteva ore după ce polițiștii judiciari i-au reținut telefonul – PressHub

SursăHot News
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE