joi, 20 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăPremierul Ciucă a numit-o subsecretar de stat la Ministerul Culturii pe o...

Premierul Ciucă a numit-o subsecretar de stat la Ministerul Culturii pe o profesoară care ducea elevi cu autocarul la mitingul PSD din 2018

Premierul Nicolae Ciucă a numit-o marți pe Cristina Mirela Nedelcu (PSD Vrancea) în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Culturii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Cristina Nedelcu este consilier local PSD Focșani și conduce, de mai mulți ani, Școala Postliceală Sanitară de stat ”Hippocrate”.

Ea a devenit cunoscută în 2018, când profesorii de la Școala Postliceală unde Cristina Nedelcu era director au primit dispoziție de la aceasta să adune cât mai mulți elevi pentru mitingul PSD organizat de Liviu Dragnea împotriva ”statului paralel”.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Dragoș-Cristian Vlad, un apropiat al grupării Ghiță-Rovana Plumb, numit de premierul Ciucă la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE