marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitatePreședintele executiv al IICCMER, Alexandra Toader, a demisionat din funcție

Președintele executiv al IICCMER, Alexandra Toader, a demisionat din funcție

Președinte executiv al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului și Memoriei Exilului Românesc (IICCMER), Alexandra Toader, a demisionat luni din funcție. Ea invocă „piedici constante din partea anumitor instituții ale statului sau atacuri virulente la adresa vieții private”.

„În pofida efortului sistematic în care m-am ancorat, am întâmpinat piedici constante din partea anumitor instituții ale statului sau atacuri virulente la adresa vieții private, acțiuni care mi-au provocat un grav prejudiciu de imagine, în ciuda lipsei de consistență a falsurilor lansate în spațiul public. Este regretabil faptul că privarea unor salariați / terțe persoane de privilegii financiare și de orice altă natură (privilegii de care unii au beneficiat anterior și care pot fi plasate la limita legii) a generat acțiuni abjecte, cu scopul inducerii în eroare a celor mai înalte foruri decizionale”, a scris ea pe Facebook.

Alexandra Toader a fost numită în funcţia de preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), în ianuarie 2020, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

IICCMER investighează crimele asupra cetățenilor care au încercat să fugă din România comunistă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE