Primăria Cluj-Napoca a amenajat primul perete pentru exersarea artei stradale

Data:

A fost amenajat primul perete legal pentru artă stradală din Cluj-Napoca, la podul Aurel Vlaicu din Mărăști. Proiectul a fost ales câștigător al procesului de bugetare participativă din 2019.

„Un nou proiect din cadrul procesului de bugetare participativă a fost implementat la Cluj-Napoca. Proiectul «Legal Wall – perete legal pentru exersarea artei stradale» a presupus amenajarea unui perete cu suprafața de 81 mp la podul Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști.

Primăria Cluj-Napoca a amenajat acest perete pentru a oferi artiștilor locali posibilitatea de a-și exprima creativitatea, exersând astfel diferite tehnici de realizare a artei stradale. Este important de reținut că această zonă poate fi utilizată în baza regulamentului amplasat la locație, cu respect față de ceilalți artiști stradali”, a anunțat primarul municipiului, Emil Boc.

Edilul a precizat că iluminatul din zonă a fost îmbunătățit pentru a permite artiștilor să deseneze pe timp de noapte, până la ora 22:00, conform regulamentului.

Citiți articol integral pe Monitorulcj.ro

Citiți și

Festivalul Cărții pentru Copii, la Cluj-Napoca. Ore de poveste, prezentări de carte și ateliere pentru copii

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“