marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitatePrimarul Elena Lasconi îl acuză pe prefectul de Argeș că a blocat...

Primarul Elena Lasconi îl acuză pe prefectul de Argeș că a blocat activitatea spitalului din Câmpulung prin transferarea singurului anestezist

Primarul USR Elena Lasconi anunță că activitatea Spitalului Municipal Câmpulung, singurul spital din județul Argeș în care se asigură nașterile în cazul gravidelor cu COVID-19, este complet blocată, potrivit unui comunicat de presă.

Ea îl acuză pe prefectul județului Argeș, Radu Perianu (PSD), că ar fi decis detașarea fără acord a unui medic anestezist de la Câmpulung la Mioveni, oraș condus de un primar PSD. La Câmpulung a rămas astfel un singur medic anestezist, care are probleme de sănătate și era dispus să vină de acasă pentru urgențe majore.

Nici acesta nu mai poate asigura însă urgențele, dat fiind că a intrat în izolare, ceea ce înseamnă că spitalul a rămas fără niciun medic anestezist.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și: Câmpulung Muscel, radiografia unui oraș încremenit în ruinele comunismului

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE