Primarul Elena Lasconi îl acuză pe prefectul de Argeș că a blocat activitatea spitalului din Câmpulung

Data:

Primarul USR Elena Lasconi anunță că activitatea Spitalului Municipal Câmpulung, singurul spital din județul Argeș în care se asigură nașterile în cazul gravidelor cu COVID-19, este complet blocată, potrivit unui comunicat de presă.

Ea îl acuză pe prefectul județului Argeș, Radu Perianu (PSD), că ar fi decis detașarea fără acord a unui medic anestezist de la Câmpulung la Mioveni, oraș condus de un primar PSD. La Câmpulung a rămas astfel un singur medic anestezist, care are probleme de sănătate și era dispus să vină de acasă pentru urgențe majore.

Nici acesta nu mai poate asigura însă urgențele, dat fiind că a intrat în izolare, ceea ce înseamnă că spitalul a rămas fără niciun medic anestezist.

„Manevra e simplă: spitalul Mioveni este singurul spital din țară construit de la zero cu bani de la stat și singurul cu care se poate lăuda PSD, pentru că toate celelalte promisiuni au fost minciuni gogonate. Nimeni nu a luat în calcul personalul medical.

Fără medici, se închide secția ATI Mioveni, prin urmare se pierde finanțarea, iar asta nu dă deloc bine la partid. Dar s-a “rezolvat” politic.

Dacă PSD e la butoane în Argeș se poate orice, chiar dacă au de suferit peste 120 de mii de oameni. În încercarea disperată de a salva Spitalul Mioveni s-au sacrificat două spitale: cel din Curtea de Argeș și cel din Câmpulung.

Începând de astăzi nu mai putem asigura nicio intervenție chirurgicală, nașteri, nimic care necesită anestezie”, a declarat Elena Lasconi.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro


Citiți și: Câmpulung Muscel, radiografia unui oraș încremenit în ruinele comunismului

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related