miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăJustițiePrimarul, viceprimarul și casierul unei localități din Vrancea, trimiși în judecată pentru...

Primarul, viceprimarul și casierul unei localități din Vrancea, trimiși în judecată pentru abuz în serviciu

Primarul, viceprimarul și casierul unei primării din Vrancea au fost trimiși în judecată pentru abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu, fals în înscrisuri materiale și uz de fals.

Este vorba despre primarul comunei vrâncene Corbița, Emil Tacu, viceprimarul Felix Oprea și casierul Constantin Spânu, toți trimiși în judecată pentru mai multe capete de acuzare. Procurorii vrânceni spun, în rechizitoriul consultat de G4Media.ro, că cei trei, prin complicitate, ar fi acordat pășuni discreționar unor oameni din comună, ar fi amendat soția unui consilier local fără drept și ar fi reținut din indemnizația acestuia sume, cu titlu executoriu, în contul unei prezumtive datorii la bugetul de stat. Procesul are loc la Judecătoria Adjud.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Primar liberal din Vrancea – Ministerul Dezvoltării blochează finalizarea lucrărilor la școala din comună

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE