Proiectul „Connecting Valea Bistriței” a făcut posibilă inaugurarea unui laborator de Tehnologie într-o școală din mediul rural

Data:

„Connecting Valea Bistriței”, un proiect finanțat de Romanian United Fund, care își propune să identifice problemele de mediu cu care se confruntă comunitățile locale din Valea Bistriței, cu potențialul de a contribui la schimbarea pozitivă în regiune, propunând soluții durabile și activând comunitățile locale din regiune, a făcut posibilă inaugurarea noului Laborator de Tehnologie în Școala Tehnologică „Constantin Brâncuși” din Peștișani.

„Happy, happy, joy, joy (…). Sunt fericit că Station Europe coordonează această inițiativă care oferă tinerilor instrumentele și abilitățile necesare pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.,Mulțumesc colegilor de la Fundația „Valea Bistriței” pentru munca lor incredibilă în implementarea acestui proiect. Datorită eforturilor lor, Laboratorul Tehnologic este acum dotat cu echipamente de ultimă generație în valoare de 20.912 dolari, inclusiv mese de lucru, scaune pentru elevi, calculatoare, o imprimantă 3D, o tablă magnetică ceramică pentru scris și multe altele!

Citește și: Aktual24 – Motivarea achitării lui Gabriel Oprea: „Nu se poate susține credibil că prin impunerea unui timp scurt pentru sosirea la domiciliu a determinat deplasarea coloanei oficiale cu o viteză peste limitele de siguranță”

Un mare mulțumesc către RUF – Romanian United Fund pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect!”, a scris, marți, pe Facebook Alin Gabriel Grămescu, președinte Station Europe.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Alin Gabriel Grămescu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sondaj Avangarde pentru Digi24. Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, pe locul 2

Alegerile pentru Primăria Capitalei. Un sondaj realizat de Avangarde,...

Ce cred rușii despre adevărații vinovați pentru atacul terorist din Moscova | Aktual24

Un sondaj realizat în capitala Rusiei de jurnaliștii de...

Patronul Fermei Dacilor scapă de arestul la domiciliu

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la...