sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateProiectul pentru certificatul Covid propus de ministrul Rafila prevede că statul plătește...

Proiectul pentru certificatul Covid propus de ministrul Rafila prevede că statul plătește nelimitat testele pentru angajații care nu se vaccinează – surse G4Media

Draftul proiectului de lege propus de Alexandru Rafila pentru impunerea Certificatului Covid angajaților conține o prevedere potrivit căruia statul va plăti de la buget testele pentru angajații care nu vor să se vaccineze.

Proiectul consultat de G4Media prevede că ”fiecare angajat … beneficiază de maximum 11 testări antigen rapide/lună, pe perioada existenţei obligaţiei angajatorului de a solicita certificatul ELECTRONIC COVID-19 din sumele alocate de la bugetul de stat”.

Or, având în vedere că rezultatul unui test este valabil 24 de ore, cele 11 testări gratuite pe lună sunt suficiente pentru zilele de muncă ale unei luni întregi. Dacă această prevedere va fi adoptată, înseamnă că angajații care refuză vaccinarea pot merge fără probleme la muncă, testându-se pe banii din bugetul de stat.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

PSD va prezenta celorlalte partide din Coaliție propria variantă a legii certificatului COVID-19

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE