Proiectul Sălii Polivalente din Iaşi, preluat de Compania Naţională de Investiţii. Care este valoarea investiției după ultimele scumpiri

Data:

Proiectul noi Săli Polivalente de la Iaşi va fi preluat de către Compania Naţională de Investiţii (CNI). Aceasta este concluzia întâlnirii de săptămâna trecută a oficialilor Primăriei cu şefii CNI. Potrivit viceprimarului Daniel Juravle, este de aşteptat ca CNI să lanseze licitaţia de execuţie în cursul lunii august.

Până atunci, trebuie îndepliniţi câţiva paşi procedurali în urma cărora investiţia să fie preluată şi finanţată de către CNI. Primăria a realizat toate studiile tehnice necesare, inclusiv proiectarea, astfel că obiectivul poate intra direct în execuţie odată ce CNI va desemna un constructor.

Sala Polivalentă ar urma să aibă un număr de peste 10.3000 locuri. Iniţial, investiţia a fost estimată la 213 milioane lei, dar creşterea preţului la materiale de construcţii din ultimul an a dus la actualizarea indicatorilor tehnico-economici, iar noua valoare este estimată la 340 milioane lei.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare la un preț de pornire de 91 de milioane de euro

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: